Matematik

HJJJÆÆÆLLPP!!

23. maj 2013 af Katrine1990 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Løs beregning af ligningen 4xln(x)-1 = 5


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2013 af SuneChr

Hvis du mener

4·(ln x) - 1  =  5

kan den reduceres til

ln x  =  3/2

hvoraf vi får

x  =  e^(3/2)

× som gangetegn må/bør kun forekomme ved krydsprodukt af vektorer.

Hedder opgaven derimod

4·x·(ln x) - 1  =  5

må den løses med CAS tool.


Skriv et svar til: HJJJÆÆÆLLPP!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.