Matematik

Funktion

23. maj 2013 af rosaolsen (Slettet) - Niveau: B-niveau


f(x) = x^2 / 2+sin(x)
 

bestem f '(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2013 af PeterValberg

er det:

f(x) = x2/(2+sin(x))      eller     f(x) = x2/2 + sin(x)    ?????

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
23. maj 2013 af rosaolsen (Slettet)

den første


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2013 af PeterValberg

brug regnereglen:

(f(x)/g(x))' = (f'(x)g(x) - f(x)g'(x))/(g(x))2

se side 4 i [ LINK ]

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.