Matematik
definition af logaritmen (y=log(x))
Hej :)
Jeg sidder og forbereder mig til mundtlig matematik eksamen på b niveau, og skal derfor skrive en definition af logaritmen (y=log(x)) - hvordan gør jeg det?
mvh
Svar #1
24. maj 2013 af PeterValberg
Måske du kan finde hjælp i en eller flere af disse videoer [ LINK ]
Svar #2
24. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)
Man kan bekvemt definere den naturlige logaritmefunktion ved
ln(x) = 1∫x (1/t) dt , x > 0 .
Skriv et svar til: definition af logaritmen (y=log(x))
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
