Matematik

Hjælp

25. maj 2013 af Dans1 (Slettet)

Vest inkl. 25% moms koster 40,00 kr.

11 veste koster? 11*4=440 kr. rigtigt?

Momsen udgør .... kr?  Hvordan gør jeg?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2013 af SuneChr

Pris uden moms = 80

Pris med moms = 1/4·80 + 80 = 100

For hver 100, incl. moms, udgør momsen 20.

20% af prisen, med moms, er moms.


Svar #2
25. maj 2013 af Dans1 (Slettet)

Kan man også sige at momsen udgør 20 kr.

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2013 af SuneChr

# 2   Ja, hvis prisen med moms, er 100 kr.

I dit regnestykke med vestene, er momsen 20%·440 kr.


Svar #4
25. maj 2013 af Dans1 (Slettet)

Når så dvs. at vestene koster 440*20= 8.800 kr.

Momsen udgør 20 kr.

Tusind tak!

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. maj 2013 af SuneChr

# 4  Nej, da.

Vestene koster 440 kr. incl. moms.   Momsen udgør 20% af 440 kr. = 88 kr.


Svar #6
25. maj 2013 af Dans1 (Slettet)

11 veste koster? Er svaret så 440 kr. eller 8800kr.

Brugbart svar (0)

Svar #7
25. maj 2013 af SuneChr

Du skriver jo i # 0 ,   at 1 vest koster 40 kr incl. moms.

11 veste koster  11·40 kr. incl moms  =  440 kr.

Momsen udgør, for alle 11 veste:      20% af 440 kr.  =  88 kr.

 


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.