Matematik

Rigtig reduceret?

26. maj 2013 af Albert13 (Slettet)

7a-5+2a=   5a-5..             6a-3*2+a=    2a


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

Nej, det er ikke korrekt.


Svar #2
26. maj 2013 af Albert13 (Slettet)

7a-5+2a= 9a-5. 6a-3*2a+a = 2a. Er det her rigtigt

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. maj 2013 af Avi86 (Slettet)

7a+2a-5 = 9a -5     Rigtig

6a-3*2a+a = 2a      Forkert

I opgaven øverst har du skrevet 6a-3*2+a mens du i #2 har skrevet 6a-3*2a+a. Hvilken en er det du skal have reduceret?


Svar #4
26. maj 2013 af Albert13 (Slettet)

Jeg skal reducere 6a-3*2a+a


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. maj 2013 af Avi86 (Slettet)

Okay. Du får således

     6a-3*2a+a = 6a-6a+a = a

fordi (-3)*2a = -6a


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. maj 2013 af 123434 (Slettet)

6a-3*2a+a=6a-6a+a=a  Du skal gange, før du trækker fra og lægger til. Du kunne evt. selvstudere regnhierakiet.


Skriv et svar til: Rigtig reduceret?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.