Matematik

Isolere h i ligning

26. maj 2013 af msr95 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg sidder lige og øver mig på nogle opgaver uden hjælpemidler til eksamen, og jeg er lidt blank på hvordan jeg skal isolere h i nedenstående ligning...

 

(p*h)/4 = 4M

 

Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2013 af mathon

 

                     h = 16M / p


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. maj 2013 af 123434 (Slettet)

(p*h)/4=4M Du ganger med 4 for at komme væk med det. (p*h)=16M Du vil gerne have h til at stå alene, derfor dividere du med p på begge sider.  Så h=16M/p som skrevet i 1#


Skriv et svar til: Isolere h i ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.