Matematik

Areal

26. maj 2013 af ffffj (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg har lidt problemmer med denne opgave (vedhæftet), som er udenhjælpe midler.

Jeg skal først finde kordinatsættet ved at sætte f'(x)=0. 

Finder d=b2- 4*a*c

Bruger: -b+-√d / 2*a

så har jeg kordinatsættet, men ved ikke hvordan jeg finder arealet af M?. 

Tak på forhånd. :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2013 af mathon

       Arealet af M

 

                   Arealet af M
                                                02 (-x3 + 8) dx = -(1/4) • 24 + 8• 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. maj 2013 af Perfektum12 (Slettet)

Dine grænse værdier er 0 og 2.

Du integere din funktion så den bliver - 1/4 x^4 + 8x

Så trækker du din mindste grænseværdi 0 fra den største 2 som så vil give 12.


Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.