Almen studieforberedelse (AT)

AT eksamen

29. maj 2013 af BjarkeAKH (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle

Jeg står i den situation, at jeg skal op i AT eksamen her på fredag.Problemet er bare, at der er mange forskellige måder, hvorpå AT eksamen skal foregå i den første del.

Vi har fået at vide på vores gymnasium, at det er vigtigt, at lægge vægt på perspektivering, og at selve indholdet i synopsen ikke er så væsentligt. Derudover skal man lægge vægt på yderligere undersøgelse, og evt nyt materiale og nyt indhold. Samtidig skal man også sørge for at kunne udvise kritik over for sin synopse. Der er skal også være en revideret konklusion.

Men ses denne video https://www.youtube.com/watch?v=ZZ7Gjoyt2WQ der er en AT eksamen fra frividen, da er der meget vægt på indholdet af synopsen, og ikke så meget på metodeafsnitet.

Der er også den video https://www.youtube.com/watch?v=Esrou8MpiUQ , der kommer med udkast til, hvordan man skal fremlægge sine overvejelser. Jeg synes den ligger i et mellempunkt mellem disse andre to oplysninger.

Så jeg er blevet lidt forvirret. Er der nogen, der er i stand til at hjælpe mig, med at finde ud af hvordan man bør placere fokus.

Jeg er også nysgerrig for at vide, om hvordan det vil være mest optimalt at strukturere rækkefølgen. Bør man først nævne den reviderede konklusion til sidst, eller bør det nævnes efter eksemplerne på delkonklusioner? Bør man nævne den videre undersøgelse, som noget af det første, og gå ud fra det, hvis man har foretaget ændringer i synopsen, eller skal man komme med det til sidst? etc.

 

Mvh BjarkeAKH


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2013 af JJ-cool (Slettet)

Synopsen må ikke gøres til genstand for bedømmelse, og du slkalæ vised, at du er blevet klogere sinde du afleverede.
Hvorvidt du kun skal tale om metoder må afhænge af din synopsis. Hvad er fyldestgøende der, hvad er mangelfuldt.
Er der punkter, du ikke har lavet grundigt nok? Mangler der fx pespektivering til stud.rapport, spørgsmål til videre arbejde, ja så er det også der, du skal sætte ind -ddu har 250 minutter, du skal fylde ud, helst med meget  nyt stof


Skriv et svar til: AT eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.