Matematik

Sinuskurve / formel

16. juni 2013 af Saaaaandraah (Slettet)

Hej allesammen, jeg forstår simpelthent ikke sinuskurv - har den en formel????


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2013 af hesch (Slettet)

F(t) = k * sin( ω*t + φ )

k = en konstant ( amplituden )

ω = frekvensen ( radianer / sek )

φ = faseforskydning  ( radianer )


Svar #2
16. juni 2013 af Saaaaandraah (Slettet)

det er niende klasse :) den formel virker da for prof. :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Var det så ikke en idé at gøre opmærksom på det med det samme, for eksempel ved at have en profil med relevant information. Du angiver din uddannelse til at være "Videregående", dvs. en uddannelse efter et gymnasialt niveau.


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. juni 2013 af hesch (Slettet)

#0: Du kan se sammenhæng mellem enhedscirkel og sinuskurve her:

http://www.youtube.com/watch?v=Ohp6Okk_tww


Skriv et svar til: Sinuskurve / formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.