Matematik

Lineær vækst og eksponentiel vækst

18. juni 2013 af sazza95v (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad er forskellen på en lineær vækst og en eksponentiel vækst?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

Lineær vækst benytter en lineær funktion

f(x) = ax + b ,

mens eksponentiel vækst benytter en eksponentialfunktion

f(x) = b · ax


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. juni 2013 af RRK (Slettet)

lineær vækst er absolut-absolut mens eksponentiel er absolut-relativ.. :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. juni 2013 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. juni 2013 af 123434 (Slettet)

Eksponentiel foregår over tid, gæld , kapitalfremstilling osv.

Lineær:ret linje. 

matb1stx.systime.dk/index.php?id=256

www.webmatematik.dk/lektioner/...c/funktioner/lineare-funktioner‎


Skriv et svar til: Lineær vækst og eksponentiel vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.