Studiebolig

Ungdomsbolig Kbh

04. juli 2013 af Ljine (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
Hej jeg vil søge en ungdomsbolig. Jeg har 3000 kr om måneden til husleje. Når jeg søger en ungdomsbolig på findbolig.nu skal jeg så ud over den nævnte huslejen også betale for el og vand eller hører det med i de 3000 kr?
Hvor meget bruger på el, vand og varme?
Er der nogle steder som jeg skal undgå? Jeg skal gå på metropol ved sigurdsgade.

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juli 2013 af DennisDeH (Slettet)

Det skal du læse ved hver enkelt bolig/kollegieværelse. For det meste er a conto beløbet inkluderet, men det kan variere, men hvis ikke andet står må det antages at det er plus forbrug. Tror man skal regne med ca. 150 kr./måned fro vand og varme, 250 kr./måned pr. person for strøm som en grov tommelfingerregel ud fra de steder hvor min kæreste og jeg har boet gennem de sidste tre år i KBH. Dertil kommer også vaskeriudgifter ca. 100 kr./måned.

Du skal ihvertfald ikke søge for smalt! Det er virkelig svært at få noget at bo i her op til studiestart, så jeg vil søge hele hovedstadsområdet hvis jeg var dig. CIU har plejer også at have en nødliste man kan skrive sig på (den er vist ikke oppe endnu), men det kræver at man har mere end 1 times transport hver vej til uddannelsesstedet, så hvis du i forvejen bor sådan i rimelig afstand fra KBH skal du nok ikke regne med at få noget gennem CIU før engang i det nye år.

Da jeg lige flyttede til KBH boede jeg 1,5 år på Tingbjerg kollegiet, som jeg faktisk har været ret glad for, og der er også kun ca. 5,5km til Metropol på cykel. Det tog mig kun 14 dage at få noget at bo i der, men der går nok længere tid nu. Der bor nogle rigtig flinke mennesker, men området er jo betegnet som ghetto, så det skal man lige kunne holde til :).


Svar #2
06. juli 2013 af Ljine (Slettet)

Jeg bor i København så det er nok svært at få noget :-( et det en fordel at jeg begynder på mit studie til februar?

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. juli 2013 af DennisDeH (Slettet)

Ja, og hvis du bor i KBH skal du da være glad? Tror ikke det gør nogen forskel, for de fleste lister kan man først søge 3 måneder før man går igang med sin uddannelse.


Skriv et svar til: Ungdomsbolig Kbh

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.