Matematik

Vektoranalyse, parametrisering af cirkel

25. juli 2013 af Smail K (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, 

Når man paramteriserer en cirkel i cylinderkoordinater, så hedder det x=rcos(theta) og y =rsin(theta) hvor r er radius. Hvad nu hvis cirklen ikke er centreret i (0,0) men fx i (a,b). Er parametriseringen så bare at x = rcos(theta)+a og y = rsin(theta)+b.

 

Håber at der er nogen der kan hjælpe. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. juli 2013 af mathon

                Ja


Skriv et svar til: Vektoranalyse, parametrisering af cirkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.