Matematik

Hurtig hjælp, tak

19. august 2013 af XX88XX (Slettet) - Niveau: B-niveau
Beskriv i ord betydning af værdien af konstanterne a og b ?

Kan I hjælpe med denne opg?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2013 af mathon

                       …konstanterne a og b i hvad?

     måske
                          y = ax + b?


Svar #2
19. august 2013 af XX88XX (Slettet)

Ved lineær regression:
Y=0,82993 x + 226.75

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. august 2013 af mathon

generelt for en ret linje
med ligningen
                         y = ax + b
er
                    a = Δy/Δx       dvs y-tilvæksten pr x-enhed i x-aksens positive retning,
                                           kaldet linjens hældningskoefficient/hældningstal.

                    b er 2.koordinaten til linjens skæringspunkt med y-aksen i punktet (0,b).


 


Skriv et svar til: Hurtig hjælp, tak

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.