Studiejob

Lærervikar

28. september 2013 af Lonie123

Hej allesammen,

Jeg er i gang med at lave en ansøgning som lærervikar (ufaglært) på den lokale skole. Jeg har haft kontakt med skolens sekretær og fik af vide jeg kunne sende en lille ansøgning 
Men men men, jeg har skrevet noget og er nu i tvivl om hvad og hvor meget man skal skrive?! Hvad vil de gerne vide om én?

Er der nogen af jer der har erfaring med sådan noget? Eller evt. nogen der sidder inde med en ansøgning?

På forhånd mange tak        
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2013 af Nilletøz (Slettet)

Når jeg har søgt som tilkaldevikar (hvilket er, hvad jeg regner med, at du søger) har jeg gerne fortalt om min motivation for at søge, hvilke fag jeg føler mig fagligt klædt på til at kunne tage, og hvor ofte jeg har kunne arbejde. F.eks. at jeg var i gang med læreruddannelsen og derfor havde undervisning hver mandag og onsdag. Vær opmærksom på, at du også skal kunne komme med kort varsel, så hvis du bor geografisk lidt langt væk, men kan komme hurtigt, så er det en god idé at notere. F.eks. søgte jeg midt i zone 3 (Aarhus) men boede i midt i zone 2, så jeg skrev, at jeg kunne være fremme med tre kvarters varsel - obs. for nogle skoler er tre kvarter lang tid; de har brug for, at man kan være der indenfor en halv time. 


Skriv et svar til: Lærervikar

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.