Historie

Santangelbrev Colombus

19. november 2013 af anne12396 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.
Jeg har brug for hjælp mht. historie og opdagelserne. Santangelbrever er det brev som Columbus skrev til det spanske hof ved hjemkomsten fra den første rejse. Det jeg gerne vil have hjælp til at besvare er, hvilken hensigt Columbus har mht. at skrive brevet? Jeg vil umiddelbart skyde på, at det bl.a. har noget at gøre med, at han skriver brevet på en måde så, at det kan skabe en succes for ham (fordi han fortæller om de indfødte på en positiv måde, og dermed vil befolkningen gerne udforske landet og bruge "ressourcer" på det). Men mangler bekræftelse? Og så mangler jeg også flere synspunkter på det?
Håber der er nogen, der kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det spanske kongepar havde financieret Columbus' rejse. Det er vel rimeligt, at han efter endt rejse udfærdigede en rejserapport til dem.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. maj 2014 af Hydroxy (Slettet)

Da Columbus kom hjem fra sin rejse havde han jo planer om at rejse afsted igen... Derfor giver det god mening at han får rejsens udbytte til at virke så godt som muligt. Hvis Columbus havde været mere negativ omkring rejsens udbytte ville hans næste rejse nok ikke være blevt finanseret derfra.
I Santangelbrevet lover Columbus også en overflod af rigdomme på denne ø. Efter min mening beskriver Columbus øen som et sted det ville være dumt at efterlade.

Som jeg husker det appellere Columbus også til spaniens konges frelse i form af alle de indianere der nemt kan omvendes på øen


Skriv et svar til: Santangelbrev Colombus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.