Dansk

Romananalyse - Giv en kort beskrivelse af forfatteren

30. januar 2014 af hvadskaljegdoghedde (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej

Jeg er i gang med en romananalyse, og jeg har fået at vide, at jeg skal skrive en kort beskrivelse af forfatteren. Indtil videre har jeg skrevet fødselsdag, hvor vedkommende er uddannet, hvor mange bøger han har skrevet og hvilke bøger han hovedsagligt skriver. Er der noget andet som jeg burde have med i denne beskrivelse? Jeg finder det en anelse svært, at finde ud af, hvad der er relevant at skrive. Måske er hans alder ikke så relevant igen, eller hvad?


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2014 af Tyrael

#0

Det er altid relevant at kommentere lidt på baggrunden og skitsere noget overordnet omhandlende forfatteren, men man skal ikke dvæle for længe ved det. 
Dernæst er det relevant at komme ind på, hvad der er karakteristisk ved denne forfatter, der jo tilhører en bestemt litteraturhistorisk periode. Herefter kan man spørge sig selv: På hvilke måder stemmer forfatterens tekster, skrivestil m.m. overens med den pågældende periode? Hvorledes er forfatteren anderledes på disse punkter? 

Jeg håber, det hjalp.
 


Svar #2
01. februar 2014 af hvadskaljegdoghedde (Slettet)

Det gjorde det i hvertfald. Tusind tak for svaret, Tyrael :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. februar 2014 af Tyrael

#2

Det var skam så lidt - her en lille opfordring:
Du må meget gerne fremover trykke på knappen "Brugbart svar", hvis du synes, svaret har været godt og relevant. Det kan hjælpe lektiehjælperne herinde til at se en masse ting, bl.a. om hvordan man brugte den sproglige tone, hvor dybdegående svaret var, hvordan man forklarede sig osv. 


Svar #4
02. februar 2014 af hvadskaljegdoghedde (Slettet)

Aha, okay :-) Det er gjort nu.


Skriv et svar til: Romananalyse - Giv en kort beskrivelse af forfatteren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.