IT

Computer valg?

07. februar 2014 af Appledrengen (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Hejsa.
Jeg er på udkig efter en pc/mac laptop men jeg ved ikke hvad jeg skal vælge. Både pga. Styresystem,pris ,skole,opstart nedlukning, virus , størrelse , kræfter, programmer der kan inst., batteritid, kvalitet, rep. Pris. osv.
Jeg håber at der er nogle der har erfaring med computer. Det bliver min føste computer og jeg går i 7. Klasse, men efter sommerferien træder den nye skolereform i kraft og vi skal bruge vores computer rigtig meget. Jeg skal konfimeres til maj så jeg ved at jeg kan få en computer der. Så pennge spiller ikke den store rolle. Den skal ikke bruges til gaming, er ikke gamer. Skriv gerne om jeres erfaringer og uddyb. Måske en mac?
På forhånd tak

Christian

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2014 af ChristianSchou (Slettet)

Som jeg ser det har du 2 valg.

Der er de populære Macbooks og så Lenovo

Mac er super med batteritid og skolebrug, men skal den game vil jeg købe en lenovo. Bare skriv på google Lenovo dual graphics card :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. februar 2014 af Therk

ASUS laver også gode, batteristærke computere. De findes i prisvenlige og dyre udgaver alt efter hvor meget du kræver af dem. Hvis du ikke skal spille og hvis du ikke bruger store, tunge programmer som film- og billederedigeringssoftware, er der ingen grund til at spendere helt vildt.

Acer er også et mærke at gå efter, men jeg har ikke selv haft held med netop batterilevetid.

Hvis du er tilbøjelig til at gå på websites, som lugter langt væk af vira og har en stor tilbøjelighed til at klikke på ethvert Facebook-link, vil jeg anbefale dig i at investere i et godt antivirusprogram - lad være med at købe en MAC udelukkende af den grund, at du er bange for vira. Kaspersky kan jeg anbefale til det formål.

Du kan også overveje en eee-book eller endda bare en tablet med Android, da du kan installere en del almene programmer på den og ingen af forslagene i denne paragraf fylder eller vejer særligt meget.


Skriv et svar til: Computer valg?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.