Studievejledning

Markedsføringsøkonom kan man blive ejendomsmægler ?

27. februar 2014 af Dennisnet (Slettet)
Kan man med en uddannelse som markedsføringsøkonom uddanne sig videre til ejendomsmægler ? Er godt klar over at finansøkonom er det ideele til ejendomsmægler. Men kan man evt. Efter endt markedføringøkonom udd. Få merit for de fag man mangler til at kunne blive ejendomsmægler, og så læse disse fag ved side af at man er i uddannelse hos en ejendomsmægler ??

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2014 af MaibritG

Nå jeg kigger på studieordningen for hhv. markedsføringsøkonom og finansøkonom, så er der store forskelle i fagkombinationen. Umiddelbart kan jeg heller ikke finde direkte "fællesfag", dvs. fag, der både er på markedsføringsøkonomen og finansøkonomen. Med andre ord: Der er ikke særlig meget at give merit for. 

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. marts 2014 af Hebi

Hvis dit mål er ejendomsmægler ville jeg klart anbefale dig, at vælge finansøkonom. Mit umiddelbare indtryk af markedsføringsøkonom-uddannelsen, jeg har fra folk der studerer der er, at uddannelsen i sig selv ikke giver bedre jobmuligheder end en HHX. Problemet i denne uddannelse ligger i, at markedsføringsøkonomerne er ude og konkurre med cand.merc'erne, der i særdeleshed har den fordel, at der er tale om en længere uddannelse, samt, at de er betydeligt bedre med regning/tal/matematik. Umiddelbart er det ikke en uddannelse jeg ville anbefale til nogen, medmindre man på forhånd er rimelig sikker på et job bagefter.


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. juli 2014 af frisor999 (Slettet)

Super tip. Lige hvad jeg skulle bruge. Thanks :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. juli 2014 af LarsJensen0 (Slettet)

Hej,

af dem jeg kender der har læst markedsføringsøkonom, er der ingen der efterfølgende ikke har læst noget helt andet. Det eneste de fik ud af det var nogle brugte SU-klip...

Hillsen Lars


Skriv et svar til: Markedsføringsøkonom kan man blive ejendomsmægler ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.