Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Vurdering af karakter i forhold til en SRP.

05. marts 2014 af Rasmusfyn (Slettet)

Hej Studieportalen!

Jeg har lige fået min SRP tilbage, og er letter utilfreds med den givne karakter, og jeg har 14 dage til at indgive en klage, såfrem dette er hvad jeg vælger eller ikke vælger at gøre.

Jeg ville hører om der er nogle som ville prøve at vurderer den, eventuelt med en karakter?

Det ville være super dejligt at få et par andre øjne på opgaven, for at se om jeg skal tage den karakter jeg har fået eller om i mener noget andet.

SRP-opgaven er vedlagt, med oplægget til opgaven i toppen. 

Vedhæftet fil: SRP.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2014 af swampendk (Slettet)

Jeg synes nu, at det er en meget god opgave :) Der er dog en del gramatiske fejl, men omdet  tæller meget ned, skal jeg ikke kunne sige.  Dog fortæller det lidt om hvor mange gange du har læst den igennem inden du har afleveret. Der er også nogle dumme fejl et par steder. F.eks. at du skriver beton i stedet for bly. Desuden savner jeg også at problemstillingerne og løsninger bliver undersøgt lidt mere grundigt, og perspektiveringsdelen mener jeg heller ikke er er god nok, hvis karakteren skal helt op og ringe. Jeg synes også at fysikdelen godt kunne have været lidt mere dydbdegående. 

Nu ved jeg godt det er en meget lille ting, men det at man ikke tager sig de 5 minutter at skrive noget ind i en tabel i stedet for at tage et billede af en bog, synes jeg heller ikke trækker op..

Så jeg vil gætte på at du har fået et stort 7 eller et lille 10. I min optik ligger du et stykke vej fra 12 og rigtig langt fra 4 eller under.

Men hvad fik du? :)


Svar #2
08. marts 2014 af Rasmusfyn (Slettet)

Tusind tak for din vurdering. Det er dejligt med noget konstruktivt kritik omkring opgaven. Jeg håbede lidt at der var flere som ville tage sig tiden til at vurdere min opgave, og derefter ville jeg fortælle hvad jeg har fået osv. 

Mvh Rasmus


Skriv et svar til: Vurdering af karakter i forhold til en SRP.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.