Studievalg og videregående studie

Har brug for hjælp til til vælge linje !

24. marts 2014 af Thomaslcph (Slettet)
Hej derude,

Jeg ville høre, om der var noglen der kunne give mig et kort svar på, hvad jeg kan bruge studieretningerne : kemi A matematik A fysik B, og matematik A engelsk A samfundsfag B.

Jeg er allerede optaget på mit gymnasie, under fys kemi mat linjen, men tror jeg hælder mere til den anden, det kom jeg dog først i tanke om efter jeg havde skrevet min ansøgning.

På mit gymnasie har jeg et halvt år til at skifte linje når jeg kommer ind, så det er enlig ikke et problem, ville dog foretrække, hvis jeg startede i en klasse som jeg skulle blive i. Tænkte på at spørge min studievejleder, men ville lige høre om der var noglen af jer herinde der vidste noget om det.

Tak på forhånd.

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2014 af Savior123 (Slettet)

Du bliver vidst nød til, at vente til du er kommet ind på gym, før du kan skifte dit linje. Har selv valgt Naturvidenskabelige linje (Skal dog først igennem en optagelsesprøve). Jeg har planer om at læse medicin i fremtid, og dermed har jeg også valgt Mat A, Fys B og Kemi B - men tror ogsp selv, at jeg vil skifte den  så snart jeg kommer ind. Vil ændrer den til Mat A, Fys A og Kemi B. Men us over det er det ikke noget du skal tænke over. Du har lang tid til at skrifte linje ;) 


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. marts 2014 af Savior123 (Slettet)

Undskyld for stavefejlene... skriver fra mobil da jeg ikke har andet til rådighed :P


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2014 af Agrobiologi (Slettet)

For at komme ind på de fleste naturvidenskabelige bachelorer kræver, det at man har haft dansk A, engelsk B, matematik A, kemi B og fysik B.

Men jeg skal det dog være usagt, om der på nogle er andre optagelseskrav, andre steder.

 


Skriv et svar til: Har brug for hjælp til til vælge linje !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.