Studievalg og videregående studie

Århus eller Aalborg?

24. april 2014 af Gulle17 (Slettet)

Hej alle :-)

Jeg står i den situation, at jeg er i tvivl om, hvor jeg gerne vil læse henne her til sommer. Valget ligger mellem psykologi i Århus og i Aalborg, men jeg er i tvivl om, hvor jeg skal vælge.
Jeg kender til Århus, da min bror har læst der og har besøgt universitetet til forskellige arrangementer, så har fået et indtryk, hvis man kan udtrykke det sådan :-) Jeg bor dog på Sjælland, så er lidt bekymret for ting såsom boligmuligheder. Omvendt kan jeg godt lide den måde, som Aalborg har designet uddannelsen, men kender ellers ikke til universitetet og byen. Så der tænker jeg på ting såsom det sociale liv og sådan.
Derudover har jeg hørt fra folk, at arbejdsmulighederne også skulle være bedre med en uddannelse fra Århus, da der er mere "prestige" over det.

Så håbede, hvis der er folk, som vil fortælle lidt om de to steder (uanset om i læser psykologi eller ej) - hvorfor valgte i det sted? hvordan er det sociale liv? var det svært at finde bolig? var det svært at finde studiejobs? er i skuffede eller positive overraskede? og andre ting, som der kunne være relevant for mig at tænke over :-D alt tages imod med kys hånd! :D

Fortsat god dag til jer andre! :D


Skriv et svar til: Århus eller Aalborg?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.