Studievalg og videregående studie

Et praktisk studie, hvor man bruger computeren meget

02. september 2014 af Barch (Slettet)

Hej alle,

Jeg er kommet ind på en matematisk uddannelse her i år, og har jo ikke været længere igang end 2 dage nu. Jeg er dog allerede begyndt at tvivle lidt på, om det i længden er det her jeg vil. Jeg føler ikke helt det er mig, at sidde og læse flere kapitler om dagen, og at det bliver så teoretisk.

Tilgengæld elsker jeg generelt alt computerarbejde, blandt andet at lave matematiske opgaver i computerprogrammer. Jeg overvejede derfor om der fandtes en uddannelse, hvor man størstedelen af tiden sad ved computeren og prøvede sig frem med eventuelle opgaver eller ny viden. Eventuelt således at lektierne var noget man læste samtidig med man afprøvede det på computer.

Jeg tænkte jo umildbart datalogi, men dette er vidst også stadig en del teoretisk til tider. Ville derfor høre om nogle herinde havde hørt om en uddannelse der ligner det jeg har beskrevet, med så meget computerarbejde som muligt? På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. september 2014 af MaibritG

Generelt set er professionsuddannelserne mere praktiske modsat de mere teoretiske universitetsuddannelser, så måske, at du skulle kigge i den retning.
- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2014 af dannysannem

Jeg har ikke nogle konkret bud. Men der kan være rigtig mange tilgange.

Hvis du overvejer at skifte studie kunne det måske være en mulighed for dig at tage på højskole i foråret 2015, med henblik på at finde ud af hvilke muligheder der er og hvad du brænder for.

Vi har på Rønde Højskole her i efteråret startet en ny linje - teknologi-/miljølinjen - med fokus på naturvidenskab og herunder hvordan man kan bruge computere/teknologi til at løse samtidens udfordringer. Linjen er blandt andet tilrettelagt med henblik på at udbrede viden om forskellige uddannelsesmuligheder.

Du kan læse mere på disse links:
Teknologi-/miljølinjen - http://www.rondehojskole.dk/linjer/teknologimiljoe/
Bliv pitstop-elev med tilskud: http://www.rondehojskole.dk/om-skolen/find-glaeden-ved-studiet-igen-%E2%80%93-tag-et-pitstop-paa-hoejskole!/ 

Mvh Danny Sannem
Informationsmedarbejder på Rønde Højskole


Skriv et svar til: Et praktisk studie, hvor man bruger computeren meget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.