Matematik

Integral

03. september 2014 af Banff (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :-)

Er der en der har et bud på hvilken metode jeg skal anvende på at løse denne opgave ?

Tænker at det er substitution eller partiel integration.

Vedhæftet fil: Bestemt integral.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2014 af Hippocampus (Slettet)

Du skal blot reducere udtrykket, så kan du integrere det uden delvis integration eller ved brug af substitution

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2014 af PeterValberg

Hvad med at "gange" x2/2 ind i parentesen

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2014 af mathon

                     \int_{0}^{2}\left ( \frac{x^2}{2}\cdot \left ( 2x-x^2 \right ) \right )dx=\int_{0}^{2}\left (x^3- \frac{1}{2}x^4 \right )dx=\int_{0}^{2}x^3dx-\frac{1}{2}\cdot \int_{0}^{2}x^4dx


Svar #4
03. september 2014 af Banff (Slettet)

Sorry, men der er et minus foran brøken, se ny PDF-fil

Vedhæftet fil:Integral.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. september 2014 af mathon

korrektion af #3 i overensstemmelse med opgaveændringen i #4

\! \! \! \! \! \int_{0}^{2}\left (- \frac{x^2}{2}\cdot \left ( 2x-x^2 \right ) \right )dx=\int_{0}^{2}\left (-x^3+ \frac{1}{2}x^4 \right )dx=\int_{0}^{2}-x^3dx+\frac{1}{2}\cdot \int_{0}^{2}x^4dx=

                                          \int_{2}^{0}x^3dx+\frac{1}{2}\cdot \int_{0}^{2}x^4dx


Skriv et svar til: Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.