Matematik

Bestemmelse af f'(x)

22. september 2014 af tildansk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har fået denne opgave for, men kan ikke finde ud af den. Nogen der kan hjælpe???

Opgave:

Bestem f '(-1), og forklar betydningen af denne værdi.

f(x) =-2x^2 - x + 6


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Differentier hvert led for sig. Benyt   (xn)' = n·xn-1 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2014 af mathon

        f '(x) = -2 · 2 · x2-1  -  1 · x1-1  +  0


Skriv et svar til: Bestemmelse af f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.