Matematik

matematik opgave, hjælp?

20. oktober 2014 af okayholy (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle der vil forklarer mig opgaven?

Vedhæftet fil: Ikke-navngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2014 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Lav regression på tabellens data med en lineær model p(a) = k·a + b .

Derefter beregnes p(25) , og til sidst løses ligningen p(a) = 164 .


Svar #3
20. oktober 2014 af okayholy (Slettet)

#2 Okay, det har jeg så ikke lært


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Du fik da ellers vist i din anden tråd, hvorledes man kan udføre en lineær regression.


Svar #5
20. oktober 2014 af okayholy (Slettet)

#4 jeg har lavet det, men jeg er ikke sikker på at det er rigtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5

Jeg kan ikke se, hvor din lineære regressionsmodel er angivet, og ejheller kan jeg se svarende på de to spørgsmål.


Svar #7
20. oktober 2014 af okayholy (Slettet)

#5

Hvad mener du?


Brugbart svar (0)

Svar #8
20. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#7

Du vedlægger et skærmbillede, hvoraf det kan ses, at du har tastet tabellens tal ind, men mere kan jeg ikke se af det.


Svar #9
20. oktober 2014 af okayholy (Slettet)

Skal jeg tage et billede, af althvad jeg har skrevet?


Svar #10
20. oktober 2014 af okayholy (Slettet)

Alt tekst er med.


Brugbart svar (0)

Svar #11
20. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#10

Jeg kan ikke se, hvad resultatet af din regression er. Jeg kan heller ikke se, hvad dine svar til de følgende spørgsmål er:

Derefter beregnes p(25) , og til sidst løses ligningen p(a) = 164 .


Skriv et svar til: matematik opgave, hjælp?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.