Matematik

industribygning

22. oktober 2014 af LotMortole (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej folkens, jeg har problemer med opgave e i den oploadede fil. Jeg har i opgave d kommet frem til et tal, der gerne skulle være varmetallet, jeg går udfra at den skal bruges i opgave e. Men mit problem er bare at jeg ikke kan komme med noget udtryk, jeg har opstillet en for den kubiske og den nye (rektangulære), men den i opgave e kan jeg ikke få til at blive ligesom den kubiske? En der kan hjælpe mig gang? Vi kan i min gruppe ikke komme på noget.

Vedhæftet fil: Industribygning.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2014 af hesch (Slettet)

#0:  I kan opstille et generelt udtryk for varmetab i bygningen, f(L,B,H). Ved hjælp af dette, kan I beregne varmetabet af den kubiske bygning.

I skal nu undersøge, om L,B,H kan varieres på en sådan måde, at volumen og varmetab bibeholdes.

Det er indlysende, at I kan kunstruere en bygning, der har større varmetab, og een der har mindre, end den kubiske bygning. Derfor der findes nærmest uendeligt mange bygninger, der har samme varmetab og volumen.

I skal opstille et udtryk, der beskriver sammenhængen mellem L,B,H for disse uendeligt mange bygninger, altså hvor  f(L,B,H) = konstant = varmetab i den kubiske bygning, og hvor L*B*H = konstant = volumen af den kubiske bygning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2014 af hesch (Slettet)

#1:   Øøhh:  kunstruere    →   konstruere


Skriv et svar til: industribygning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.