Studievalg og videregående studie

Matematik studiet - engelsk.

25. oktober 2014 af AntonNym (Slettet)

Hej SP.

efter længere tids overvejelser og research er jeg kommet frem til at jeg 98% gerne vil studerer matematik kombineret med økonomi på uni.

mange af fagene passer godt med mine egne interesser og ønsker, men der er én ting der skræmmer mig. det er netop at mange af foredragene og eksaminerne er på engelsk.

jeg er nemlig ret dårlig til engelsk, og jeg har både svært ved at forstå mundtligt og skriftligt. er heller ikke specielt god til at skrive/snakke engelsk.

jeg er heller ikke en top elev til matematik på gymnasiuet nu (ikke fordi jeg er dårlig), men jeg har en interesse for faget, og jeg har indtil videre forstået alle de emner vi har haft om på gymnasiet. derfor tror jeg på mig selv, om at jeg også kan lære matematik stoffet på universitet også.

men det engelske vil jo hele tiden stå i vejen for mig i at lære det. derfor vil jeg spørge jer om råd til hvad jeg kan gøre. jeg vil helst ikke finde et andet studie, fordi jeg tror virkelig jeg har fundet min drømme studie.

hvad har I at sige om det engelske på universitet? jeg har set bøger/opgaver tilhørende det studie, og det er ret svært at forstå det

derfor søger jeg råd :-)... håber I vil hjælpe mig...

vh.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2014 af stargirl5 (Slettet)

Hej. Tag det roligt. Jeg studere anvendt matematik på syddansk universitet på 2. år. Jeg er glad for studiet og studiekammeraterne. Alle mine bøger er engelske og jeg har mange engelsktalende forelæsere. Du skal ikke være bange for det engelske. Det første halve år er det svært og hårdt at studere på engelsk, og mange ord må slås op for at forstå sammenhængen. Efter ½ år kunne  jeg læse i mine matematikske bøger uden brug af ordbog. Jeg var selv mega dårlig til engelsk i folkeskolen og gymnasiet og alligevel kan jeg sagtens følge med i både bøger og undervisning, som er på engelsk.

Jeg syens du skal kate dig ud i det, hvis det er det, du brænder for :) Matematik er spændende og det engelske skal du overhovedet ikke være bange for. Det vigtigste er, at man følger sine interesser. Hilsen stargirl5.


Skriv et svar til: Matematik studiet - engelsk.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.