Matematik

matematik (HASTER)

31. oktober 2014 af loniem (Slettet) - Niveau: 10. klasse

forklar med dine egne ord, hvad formel 1 og 2 beskriver

formel 1: ny kapital= gammel kapital + 300

formel 2: k= m * 300

k = kapital

m = måneder


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der første formel beskriver tilsyneladende, hvordan indeståendet på kontoen ændres efter tilskrivning af 300 kr i renter.

Den anden formel beregner den samlede rente efter m måneder, når der tilskrives 300 kr i rente hver måned.


Svar #2
31. oktober 2014 af loniem (Slettet)

Tak!


Skriv et svar til: matematik (HASTER)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.