Matematik

Trigonometriske funktioner

23. november 2014 af zaidihassan (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

Jeg håber på, at der er nogen der kan hjælpe mig med denne opgave:

Bestem udgangsniveau, amplitude og periode for nedenstående harmoniske svingninger:

f(x)= 5sin(8x)+3

Jeg ved ikke rigtigt, hvordan jeg skal gribe den an.

På forhånd mange tak..


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2014 af peter lind

Udgangsniveau f(0)

amplitude 5

periode   Δ(8x)  = 2π


Svar #2
23. november 2014 af zaidihassan (Slettet)

Så udgangsniveauet er 5*sin(8*0)+3 = 3

Jeg forstår ikke rigtig det med perioden ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2014 af peter lind

Det er en sinusfunktion som gentager sig selv efter at indmaden vokser med 2π.


Skriv et svar til: Trigonometriske funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.