Matematik

Definitionsmængde, værdimængde og monotoniforhold…

24. november 2014 af Gennemsnit (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey alle, 

Jeg sidder med noget matA og er gået stå af manglende undervisning pga. sygdom.

Jeg skal finde definitionsmængde, værdimængde og monotoniforhold for denne ligning

f(x)=x^2+2/3x^2-6x-2

Hjælp mig, for det er en vigtig opgave ! Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2014 af peter lind

Har du skrevet den rigtig op ? x2+2/3x2 = 5x2/3 og det ser jo lidt mærkeligt ud.


Svar #2
24. november 2014 af Gennemsnit (Slettet)

Det er min lærer der har givet os den. 

f(x) = x2+(to tredjedele - brøk)2/3x2-6x+2


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. november 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

Monotoniforhold for en funktion f(x) løses og undersøges

\small f'(x) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. november 2014 af peter lind

Jeg tror ikke rigtigt på det. Skal det ikke snarere være x2+2/(3x2-6x)-2, x2+2/(3x2-6x-2), (x2+2)/3x2-6x-2  o.s.v ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. november 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

#2

Kan du ikke bruge LaTeX til at skrive den op ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. november 2014 af SuneChr

Vil formode funktionen er:
f(x)=\frac{x^{2}+2}{3x^{2}-6x-2}
# 0
Du har vel ikke været syg i samtlige to eller tre undervisningsperioder, hvor der er gennemgået
definitionsmængde, værdimængde og monotoniforhold?
Det vil være en god idé at få indhentet det forsømte via lærebogen.


Skriv et svar til: Definitionsmængde, værdimængde og monotoniforhold…

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.