Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

SRP - Pesten1711 - Diskussion - emner/materiale

24. november 2014 af Peter1507 (Slettet)

Hej alle sammen,

jeg er på bare bund med mit snart startende projekt. Jeg står akut og mangler en diskussion (for historie) til emnet pesten i københavn 1711. Jeg mangler et emne og dermed også materiale/bøger? Min redegørende/analyserende del handler om inddæmning af pesten, tiltag fra kongen og lige hurtigt om udbredelsen. 

Jeg har overvejet lidt frem og tilbage, men noget konkret er det ikke blevet til mht. diskussionen. Så er der nogle søde mennesker derude som kan anbefale et emne? Samt, hvis det er muligt, at henvise mig til nogle bøger, hvor der måske kunne stå noget om det emne. Gerne flere, så jeg netop kan stille to "eksperter" op imod hinanden.

mvh peter


Svar #1
24. november 2014 af Peter1507 (Slettet)

Jeg kan jo komme ind på de overvejelser som jeg har gjort mig. Her var der mest tanke på at diskutere, hvor hensigtmæssig kongens beslutninger var på daværende tidspunkt. Her mangler jeg dog igen eksperter som udtaler sig om emnet. Derudover kunne et andet emne være, hvilke årsager der kunne være til, at pesten kom til DK i 1711, men igen mangler jeg materiale. 

Men ja det ville være meget ønskværdigt med lidt hjælp.


Skriv et svar til: SRP - Pesten1711 - Diskussion - emner/materiale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.