Matematik

Substitionsmetoden

18. december 2014 af Lolwuutz (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg har problemer med at finde x og y værdierne udfra de to ligninger.

2x-y=6 og -4x+2y=-2

Alt hjælp vil være velkomment :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. december 2014 af peter lind

Hvis du ganger den første ligning med -2 får du en ligning som har samme venstre side som den anden men ikke samme højre side


Svar #2
18. december 2014 af Lolwuutz (Slettet)

Så dvs. at den ikke kan løses?


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. december 2014 af peter lind

d.v.s at der ingen løsninger er


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. december 2014 af mathon

     Løsningsmængden er
                                                 L= \O

                


Skriv et svar til: Substitionsmetoden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.