Dansk

Litterærartikel

29. marts 2015 af victoriaretz (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, sagen er den at jeg skal have afleveret en dansk litterær artikel i aften, og har simpelthen alt for stress med at nå at lave den, da jeg rejser imorgen tidlig! Ville derfor høre om det er muligt at få en til at lave den for mig for betaling selvfølgelig! 

Den er sat på 5 elevtimer og det skal være en litterær artikel om novellen ”Vi har allerede aftalt en pris” af Katrine Marie Guldager

Min lærer har vedlagt det her:
Artiklen skal indeholde: -en præsentation (indledning) af novellen med vinkling og motivation af analysen -en analyse med fokus på opbygning, personkarakteristik, sproglige og andre relevante virkemidler. Der skal indgå konkrete eksempler fra teksten i opgaven. -en fortolkning af novellen -en begrundet perspektivering til samtiden og til anden litteratur -en afrunding hvor du samler op på hovedpointer og kæder sammen med indledningen Opgaven skal afleveres d.27.3. over Lectio i et pdf format. Den skal være på mindst 3 sider med 1½ linjeafstand, almindelig margen og skriftstørrelse 12 Opgaven skal ikke opstilles i punkter, ej heller ikke med overskrifter, men nedrykning kan bruges.

Jeg har nogle noter man kan arbejde udfra, men det ville være en kæmpe hjælp hvis jeg kunne få en til at lave den - betaler som sagt!!

Mvh Victoria 


Skriv et svar til: Litterærartikel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.