Matematik

4. Calculate the surface area of the cylinder x2+y2 = 1 that lies inside the cylinder y2+z2 = 1.

30. marts 2015 af Nenoo (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, 

Er der en venlig sjæl derude, som kan hjælpe mig med følgende opgave: 

4. Calculate the surface area of the cylinder x2+y2 = 1 that lies inside the cylinder y2+z2 = 1.

Tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: 4. Calculate the surface area of the cylinder x2+y2 = 1 that lies inside the cylinder y2+z2 = 1.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.