Studievalg og videregående studie

Forretningsplan

27. april 2015 af Mistik (Slettet)

Hej, jeg har fået tildelt en lille opgave som jeg ikke rigtig kan komme i gang med. Er der nogen der kan hjælpe med at komme igang, idéer eller andre inputs? 

Opgaven ser således ud : 

Jeg er ansat som en konsulent, og skal lave en forretningsplan med baggrund i en konret ide til fremtidens bolig. (fx. ny måde og indrette en bolig på)

Den skal indehode en idé, egne ressorucer i projketet, boligideen, marekedet idag og om 3 år, kunder, konkurrenter, markedsføring og salgsmål ( Det er helt frit hvad du vil fokusere på f.eks. miljø/bæredygtig bolig, teknologi/it eller design og indretning af boligen. Som bilig skal der laves budget og handlingsplan for projektet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2015 af MaibritG

Mit bud er, at du starter ud med at undersøge det nuværende marked og dets behov. Dels for at få en generel indsigt, dels for at hente inspiration til de næste faser i din proces.

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Svar #2
27. april 2015 af Mistik (Slettet)

Ja, men det er jo lidt svært fordi der ikke rigtig er nogle idéer?

Vi havde en idé om et hus, der blev styret over en stemme rundt i huset. Altså fx. lav en kop kaffe siger man i soveværelset og når man går ud i køkkenet er den klar. Men de idéer findes allerede....


Skriv et svar til: Forretningsplan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.