Kemi

Kemisk Mængdeberegning

27. maj 2015 af UchihaItachi - Niveau: B-niveau

Redegør for de størrelser og ligninger, der anvendes ved kemisk mængdeberegning: 

m = n*M

n = v*c

V = Vm * n

Redegørelsen skal omfatte et eller flere eksempler på brug af disse ligninger. 

Du kan derefter behandle nogle af emnerne:

Titrering (princip og praktisk udførsel)

Teoretisk og praktisk udbytte ved syntese 

Begrebet ækvivalente mænger

Hvordan skal jeg gribe denne eksamen spørgsmål an? 


Skriv et svar til: Kemisk Mængdeberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.