Studievejledning

Gymnasie skift

08. juli 2015 af Hubabubai (Slettet)
Hej,

Jeg har i et stykke tid gået med tanken om at skifte gymnasium, og dette skyldes foskellige faktorerer. En af disse er at jeg er ret ked af den studieretning som jeg valgte. Så derfor er mit første spørgsmål: Kan man skifte studieretning i forbindelse, med et eventuelt gymnasie skift? Udover dette vil jeg bare gerne høre forskellige tanker, og eventuelle erfaringer med dette.
Bonus info:
Jeg går i 1.g, 2.g efter sommer. Min studieretning er musikalsk, og der er tale om ganske få ændringer i forhold til den studieretning jeg har i tankerne(musik fra A til C, matematik fra C til B og Sam fra B til A). Derudover bor jeg et sted hvor transport forskellen til og fra skole ikke vil være specielt anderledes hvis jeg skiftede gymnasium. Andre grunde til at jeg vil skifte gymnasium er blandt andet, jeg er træt af klassen og jeg hader byen

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juli 2015 af OnceUponATime

Ja du kan godt skifte linje i forbindelse med gymnasieskift. Men du kan kun komme ind i en klasse hvis der er plads.

Herudover skal du også tage hensyn til, at du kommer til at starte i 2.g hvilket bliver hårdt, når du ikke har haft deres pensum. Desuden kan det sagtens være, at klassen er fyldt med møgunger der vil gøre dit liv surt. Eller at lærerne er dårlige.

Men du skal ringe og høre ad om det er muligt at skifte til den specifikke linje, og om de har plads.

Skriv et svar til: Gymnasie skift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.