Matematik

hjælp - haster

02. september 2015 af 12hus (Slettet) - Niveau: 9. klasse

læst vedhæfet fil

Vedhæftet fil: opgaver.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2015 af PeterValberg

Hvis 2/3 er under 20 og 1/6 er over 60, så må der i alderen 20 - 60 være:

1 - 2/3 - 1/6 = 1 - 4/6 - 1/6 = 1 - 5/6 = 1/6

Bestem nu, hvor mange medlemmer (af 240), det svarer til.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2015 af Soeffi

#0 Du har tre aldersgrupper:

0-20......(antal: 2/3·240)

20-60....(antal: x)

60+.......(antal: 1/6·240)

Tilsammen skal deres antal give 240. Find x.


Skriv et svar til: hjælp - haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.