Matematik

Eksamen i dag

24. maj 2016 af AnnaLinde (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, det står sådan, at jeg skal op i eksamen d. 27 i mat. Min lærer udleverede sættet fra i dag, så vi kunne øve lidt mere.

Men jeg har problemer med to af disse opgaver:


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. maj 2016 af PeterValberg

5) differentier g eller integrer f

6) se video nr. 9 og 10 på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
24. maj 2016 af AnnaLinde (Slettet)

Kan være jeg spørger dumt, men hvordan integrer jeg eller differentierer jeg funktioerne? Jeg kender selvfølgelig til det basale, men det er også kun det :/

ps. linket sender en tilbage til billedet, så er det det forkerte link?


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. maj 2016 af 1234misse (Slettet)

Er det eksamenssættet fra i dag for MAT A på STX?


Svar #5
24. maj 2016 af AnnaLinde (Slettet)

Ja


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. maj 2016 af PeterValberg

#3 Ups, - her er det korrekte [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. maj 2016 af 1234misse (Slettet)

Jeg har nemlig også modtaget eksamenssættet fra i dag, men de to opgaver du nævner indgår ikke i det sæt.


Svar #8
24. maj 2016 af AnnaLinde (Slettet)

Forsiden på det dokument jeg ellers har taget screenshots af siger "

Tirsdag den 24. maj kl. 9.00-14.00


Brugbart svar (0)

Svar #9
24. maj 2016 af 1234misse (Slettet)

Samme her så det virker lidt underligt


Svar #10
24. maj 2016 af AnnaLinde (Slettet)

kan du godt sende det?


Brugbart svar (0)

Svar #11
24. maj 2016 af 1234misse (Slettet)

Her er det

Vedhæftet fil:160524 Mat A Net 2016.pdf

Svar #12
24. maj 2016 af AnnaLinde (Slettet)

Aha, det var med adgang til nettet. Det er min ikke.


Svar #13
24. maj 2016 af AnnaLinde (Slettet)

Men Peter, tilbage til opgaven. I 5)

Jeg bruger formlen: f '*g+f+g' 

Dette vil give følgende: 2\cdot ln(x)+(2x+1)\cdot \frac{1}{x}= 2\cdot ln(x)+ 2, hvilket betyder at f ikke er en stamfunktion til g?


Brugbart svar (0)

Svar #14
24. maj 2016 af pingpon (Slettet)

#13

Ja. 


Svar #15
24. maj 2016 af AnnaLinde (Slettet)

Men er differentieringen i sig selv korrekt? For jeg er en smule i tvivl om (2x+1)\cdot \frac{1}{x}= 2 eller om det skal være (2x+1)\cdot \frac{1}{x}=3


Brugbart svar (0)

Svar #16
25. maj 2016 af fred27 (Slettet)

#14

Det kan du ikke gøre.

Det er (2x+1) \cdot \frac{1}{x} = 2+\frac{1}{x}


Brugbart svar (0)

Svar #17
25. maj 2016 af PeterValberg

#0 Beklager

Det var noget værre sludder, jeg fik skrevet i første omgang.
Jeg fik byttet rundt på funktionerne, - jeg vender tilbage :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #18
25. maj 2016 af PeterValberg

f(x)=(2x+1)\cdot\ln(x)

f'(x)=\left((2x+1)\cdot\ln(x) \right )'

f'(x)=(2x+1)'\cdot\ln(x)+(2x+1)\cdot\left(\ln(x) \right )'

f'(x)=2\cdot\ln(x)+(2x+1)\cdot\frac{1}{x}

f'(x)=2\cdot\ln(x)+\frac{2x+1}{x}

Hvilket ikke er identisk med g(x), derfor er f ikke en stamfunktion til g

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #19
25. maj 2016 af Kemifjols (Slettet)

Nogle der kan hjælpe med delspørgsmål c?


Brugbart svar (0)

Svar #20
25. maj 2016 af PeterValberg

Indsætter lige dit billede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Forrige 1 2 Næste

Der er 34 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.