Matematik

Rekursionsligninger

25. maj 2016 af iforget (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey folkens, er der nogle der kan hjæpe med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2016 af Eksperimentalfysikeren

Indsæt zn i stedet for yn i rekursionsligningen og regn yn+1 ud.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. maj 2016 af peter lind

Indsæt zn i højre side på yn's plads og reducer. Hvis resultatet bliver zn+1 har du bevist at det er en løsning


Svar #3
25. maj 2016 af iforget (Slettet)

Skal jeg ikke indsætte udtrykket for a? Og, når jeg indsætter Z_n udtrykket ind på Y_n og udregner ift. Y_n+1 hvad er det så jeg helt præcist skal finde frem til, det samme udtryk som Z_n? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. maj 2016 af peter lind

Se #2 Du skal reducerer og det betyder at du skal indsætte udtrykket for a. Du skal  komme frem til zn+1


Svar #5
25. maj 2016 af iforget (Slettet)

Jeg kommer frem til 100*(A/r), det vel ikke rigtigt. 


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. maj 2016 af peter lind

Det er rigtig 100*A/r = A/(r/100) = zn = zn+1


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. maj 2016 af NKJ13 (Slettet)

Hvilken opgave er der tale om, da jeg sidder med samme eksamens opgave og mangler lidt :)
- der er vel ikke tilfældigvis en herinde på dette forum som har lavet opgave 11 i det udleverede sæt?


Skriv et svar til: Rekursionsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.