Matematik

Løs ligningen

30. maj 2016 af Margna (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der nogler der vill hjælpe? :)

Funktioner f(x) = 4x+3 og g(x) = 0,3 · x^3 i samme koordinatsystem.

Løs ligningen f(x) = g(x).


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2016 af PeterValberg

f(x) = g(x)
4x + 3 = 0,3 · x3
0,3x3 - 4x - 3 = 0

Løses med CAS

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. maj 2016 af JulieW99

Løs 4x+3=0,3*x^3 i dit CAS program.

- - -

Vh Julie


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2016 af PeterValberg

#2 akkurat som det fremgår af #1

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Løs ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.