Matematik

Hvor mange narkindhold er der tilbage efter en uge ?

26. september 2016 af Helene03 - Niveau: B-niveau

Hej jeg sidder stødt med denne opgave, nogle der kan forklare mig hvordan man  løser  opgaven a og b:D 

Tusind tak! :D

Vedhæftet fil: eee.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2016 af AMelev

Da der angives halveringstid, er der tale om en aftagende eksponentiel vækst f(x) = b·ax.
Lad x være tid efter indtagelse målt i døgn og f2(x) og f5(x) være tilbageværende hashindhold (målt i mg) ved hhv. T½ = 2 og T½ = 5.

Startværdien b er oplyst.
Benyt formlen for halveringskonstant til at bestemme de to a-værdier for hhv. f2 og f5.


Svar #2
26. september 2016 af Helene03

Tusind tak! :)


Skriv et svar til: Hvor mange narkindhold er der tilbage efter en uge ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.