Matematik

Trekant

19. februar 2006 af LiL-H (Slettet)
Tegn en trekant ABC, hvor:


Jeg har prøvet flere gange, og jeg kan ikke få det til at passe. Hvordan kan < c være 35 grader, når ab skal være 8 cm?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2006 af badooo (Slettet)

Jeg kan sagtens få den til at passe.

Vi ved, at A=60 grader og C=35 grader, så må B jo skulle være 85 grader.

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2006 af badooo (Slettet)

Jeg kan sagtens få den til at passe.

Vi ved, at A=60 grader og C=35 grader, så må B jo skulle være 85 grader.

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. februar 2006 af badooo (Slettet)

Fuck, min fejl.

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. februar 2006 af badooo (Slettet)

Jo, den passer sgu stadig. Havde lige læst opgaven forkert.

Brugbart svar (0)

Svar #5
19. februar 2006 af Snemanden (Slettet)

Du tegner en streg på 8 cm, hvor du i den ene ende sætter A og i den anden ende B. Så tegner du en streg fra A, så det netop giver den vinkel på 60 grader, som det skal. Ligeledes tegner du en streg fra B, så det lige netop giver de 85 grader, som B skal give (180-60-35 = 85). Det sted hvor de to linjer skærer hinanden må danne vinklen C..

Brugbart svar (0)

Svar #6
19. februar 2006 af Snemanden (Slettet)

Der var jeg lige leddt for langsom!

Brugbart svar (0)

Svar #7
19. februar 2006 af Snemanden (Slettet)

leddt = lidt

Svar #8
19. februar 2006 af LiL-H (Slettet)

1000 tak for hjælpen. Jeg har lige et sidste spørgsmål:

Hvad er en husgavl? Jeg skal nemlig finde gavlens areal. Der er et billede af et hus..

Brugbart svar (0)

Svar #9
19. februar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#8:
Det er den lodrette flade af taget for enden af et hus, såfremt dette har høj rejsning (ja, det hedder det altså).

Skriv et svar til: Trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.