Andre fag

Naturfag

23. maj 2006 af AllstarHo (Slettet)
Hej.. Er der nogen der har svarene til dagens sproglige eksamen i naturfag for 2.g? Eller evt. et klogt hoved, der gider regne den ud.

Jeg ved ikke hvor man kan finde prøven henne, men vil gå ud fra at uvm.dk ville være et godt bud.

Svar #1
23. maj 2006 af AllstarHo (Slettet)

Opgavesættet kan findes her:

http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer06/2006-17-1.pdf

Jeg ville være evigt taknemmelig hvis der var nogle, der ville regne opgave 5 - jeg er nemlig i tvivl om jeg har løst den rigtigt.

Brugbart svar (1)

Svar #2
23. maj 2006 af sapiens (Slettet)

a) A = tan^1(4/10,5) = 20,9 grader

b) Trekant BCE: Vinkel E = 56,1/2 = 28,05 grader
IECI = tan(28,05)*4 cm = 2,13 cm

Svar #3
23. maj 2006 af AllstarHo (Slettet)

Takker

Brugbart svar (1)

Svar #4
23. maj 2006 af sapiens (Slettet)

Hovsa, b er forkert, det er self. b = 4/tan(28,05)

Brugbart svar (1)

Svar #5
23. maj 2006 af allan_sim

#1.
tan(A)=4/10,5
A=tan^(-1)(4/10,5)=20,9

Vinkel E i EBC er 56,1/2=28,05
tan(28,05)=4/|EC|
|EC|=4/tan(28,05)=7,5

Skriv et svar til: Naturfag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.