Kemi

Hvad hedder de ? /:

18. september 2006 af Sannaen (Slettet)
Cupper(2)oxide = Cu20
Potassiumflouride = KF
Magnesiumnitride = MgN3

CuCl = Cobber?
FeS = Iron?
KCl =Potassium?

/: Nogen som vil rette?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2006 af mathon

har I ikke en oversigt over forskellige stoffer, som du kan slå op i?

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2006 af Bozack (Slettet)

ellers slå op i en databog..

men skal de forskellige stoffe hedde noget på engelsk? :S

CuCl = kobber(I)chlorid
FeS = jern(II)sulfid (pyrrhotit)
KCl = kaliumchlorid (sylvin)

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2006 af KemiKasper (Slettet)

Oppefra og ned..:

Kobber(II)oxid: CuO
Kaliumfluorid: KF
Magnesiumnitrid: Mg3N2
CuCl: kobber(I)chlorid
FeS: jern(II)sulfid
KCl: kaliumchlorid

Svar #4
18. september 2006 af Sannaen (Slettet)

tusind tak for hjælpen (: Tror jeg forstår, hvordan det regnes nu

Skriv et svar til: Hvad hedder de ? /:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.