Andre fag

HHX/HG

18. november 2006 af Susan-sun (Slettet)
Godaften.. Er der nogen HHX eller Hg elever herinde ?? Jeg vil bare lige se om min opgave er rigtigt..
mvh
Susan

Brugbart svar (2)

Svar #1
18. november 2006 af Chick (Slettet)

I hvilket fag mangler du hjælp?

Svar #2
18. november 2006 af Susan-sun (Slettet)

Jeg har lavet hele kap 4 og 5 dem skal jeg lige have tjekket..

Svar #3
18. november 2006 af Susan-sun (Slettet)

Erhvervsøkonomi

Svar #4
18. november 2006 af Susan-sun (Slettet)

#1 det er på niv. e

Brugbart svar (1)

Svar #5
18. november 2006 af Chick (Slettet)

Hmm.. Upload opgaveoplæget og dine besvarelser, så er der nok nogle der vil kigge på det :)

Næste gang du har brug for hjælp så opret dit indlæg i det pågældende fag (og med en overskrift der henviser til dit problem), så er det lettere for andre at hjælpe dig, og du får sandsynligvis hurtigere hjælp.

Svar #6
18. november 2006 af Susan-sun (Slettet)

hmm ok det gør jeg... 2 sek uploader lige..

Svar #7
18. november 2006 af Susan-sun (Slettet)

Jeg uploader en af gangen..


Svar #8
18. november 2006 af Susan-sun (Slettet)

http://peecee.dk/?id=12759

Omkostninger:

Vareforbrug =19600000
Salgsfremmende omkostninger =580000
Øvrige omkostninger = 1800000
lokale omkostninger 420000
Bilers driftsomkostninger270000
Renteomkostninger 240000


Indtægter :

Renteindtægter = 18000
omsætning = 24300000

2. Det vil blive 400000 mindre

3. Reperationer af lokaler, el, rengøring, husleje osv..

Svar #9
19. november 2006 af Susan-sun (Slettet)

Nogen der kunne kigge evt??

Brugbart svar (1)

Svar #10
25. november 2006 af binela (Slettet)

Den er ok

Skriv et svar til: HHX/HG

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.