Matematik

Nogle der kan hjælpe med det sidste??

12. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)
jeg har nu lavet det jeg kan er der nogle der vil se om i kan hjælpe med det jeg mangler, der er lidt af hvert
http://peecee.dk/?id=16515

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2006 af ibibib (Slettet)

1999 d) Den er forkert. Metoden er korrekt, men a=6,68.

Svar #2
12. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)

argh shit
hvor går det galt i min udregning

Svar #3
12. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)

argh shit
hvor går det galt i min udregning

Svar #4
12. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)

argh shit
hvor går det galt i min udregning

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. december 2006 af ibibib (Slettet)

1999 5) Kan du ikke tegne graferne?
Derefter skal du løse ligningen
5·sqrt(x) = 0,8x+4.
VINK: Sæt begge sider i anden. Det bliver en andengradsligning med løsningerne x=0,887 og 28,175.

Brugbart svar (0)

Svar #6
12. december 2006 af ibibib (Slettet)

#2, #3 og #4 :)
Når du indtaster den lange kvadratrod.

Svar #7
12. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)

nej kan ikke tegne den graf desværre

Svar #8
12. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)

hvor i grafen undskyld har stirret blind i denne aflevering de sidste 5 timer

Brugbart svar (0)

Svar #9
12. december 2006 af ibibib (Slettet)

#5. Lav et sildeben og tegn efter det. Hvis du har en grafregner eller IT er det selfølgelig nemmere.

Svar #10
12. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)

undskyld mener ik grafen men kvadratroden

Brugbart svar (0)

Svar #11
12. december 2006 af ibibib (Slettet)

#8 Hvad taler du om? Du taster galt på din lommeregner, hvorfor taler du om en graf?

Svar #12
12. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)

ja har prøvet på lommeregner får også grafen fram men i sildebenet/støttepunkterne siger den ERR: nogle af stederne i Y1 altså i minus tallene

Brugbart svar (0)

Svar #13
12. december 2006 af ibibib (Slettet)

#10 Fint, sætter du parenteserne rigtigt?

Svar #14
12. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)

he he det er det jeg siger er helt rundt på gulvet nu

Brugbart svar (0)

Svar #15
12. december 2006 af ibibib (Slettet)

#12 Det er klart, Du kan ikke tage kvadratroden af negative tal. Det er heller ikke nødvendigt i denne opgave, da en negativ afsætning er noget vrøvl...

Svar #16
12. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)

jep nu giver den 6,68 tak træls fejl at have

Svar #17
12. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)

jamen ibibib hvad skal jeg dog så gøre?? jeg skal jo lave grafer det står der jo

Brugbart svar (0)

Svar #18
12. december 2006 af ibibib (Slettet)

Du skal vælge positive x-værdier og x=0.

Svar #19
12. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)

okay prøver lige og sætter det så ind og laver et nyt link ok??

Brugbart svar (0)

Svar #20
12. december 2006 af ibibib (Slettet)

Det er fint.

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 41 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.