Matematik

moms

19. april 2007 af s-tøsen (Slettet)
hej derude

er der en som kan hjælpe med regnestykke:

27500 kr uden moms
moms = 25%
hvor meget vil dt koste når momsen skal medregnes?

skal man så ikke sige
0,25 * 27500
og det tal skal lægges sammen med 27500?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2007 af hund (Slettet)

Præcis!

Dit svar:

27500 kr. * 1,25

= (...)

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2007 af JonasMeldgaard (Slettet)


Jo.. x2=x1+(x1*0,25)

Svar #3
19. april 2007 af s-tøsen (Slettet)

hvaad... skal jeg gange med 1,25 i stedet for 0,25?

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. april 2007 af taastrup (Slettet)

Undskyld derude !?

Er der nogle som kan hjælpe med en stil til imorgen "frankensteins atleter"

jeg skal nemlig aflevere den imorgen ... Please hvis i har lavet den, må i meget gerne sende den til min mail?

Pleasssssseeee ?

Svar #5
19. april 2007 af s-tøsen (Slettet)

jeg har ikke lavet den?

Brugbart svar (0)

Svar #6
19. april 2007 af hund (Slettet)

altså at gange med 0,25 og lægge det til det oprindelige tal er de samme som bare at taeg tallet og gange det med 1,25 .. tjek selv.

Svar #7
19. april 2007 af s-tøsen (Slettet)

nårh okaay..:D tak for det

Skriv et svar til: moms

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.