Matematik

´rentefod hvad er det

31. maj 2007 af kurdish20 (Slettet)
hej


hvad er er rentefod

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2007 af Nicklas.sk (Slettet)

den procentdel en kapital forøges med per termin

Svar #2
31. maj 2007 af kurdish20 (Slettet)

er det ikke det samme som fremskrivningsfaktor 1+r

Brugbart svar (2)

Svar #3
31. maj 2007 af mathon


når p er procenten pr. termin
er

rentefoden r = p/100

forrentes en kapital med 3%, er rentefoden r = 0,03

medens fremskrivningsfaktoren er 1+r = 1,03

Brugbart svar (1)

Svar #4
30. marts 2011 af Nannagram (Slettet)

nklbjb


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. marts 2011 af Nannagram (Slettet)

#4


Skriv et svar til: ´rentefod hvad er det

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.