Matematik

Beregningen sekanhældningen!

01. oktober 2007 af Sir Buur (Slettet)
Hej..Jeg har fået en opgave hvor jeg skal beregne sekanthældnigen og jeg kan simpelthen ikk finde ud af det.. Opgaven hedder:

Funktion: f(x)=1/5 ´x^3-3/2x^2+x+, og nu vælges P(1,f(1)) som faste punkt. Beregn sekanthældningen Apq svarende til følgende placering på punktet Q(1,01,f(1,01))

Hilsen Christian Buur 2.G

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2007 af mathon

1/5 ´x^3-3/2x^2+x+.....hvad skal der stå efter sidste "+"?

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2015 af Karim5 (Slettet)

+4


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. august 2015 af mathon

        a_{sekant}=\frac{ \Delta y}{\Delta x}=\frac{f(1{,}01)-f(1)}{1{,}01-1}=\frac{3{,}68591-3{,}7}{0{,}01}=\frac{-0{,}01409}{0{,}01}=-1{,}40898


Skriv et svar til: Beregningen sekanhældningen!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.